سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دوشنبه16بهمن91

امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)
از امروز تا روز انتخابات هرکس احساسات مردم را در جهت ایجاد اختلاف به‌کار بگیرد قطعاً به کشور خیانت کرده است. (10/8/1391)


راه‌های مناسب‌تر پیدا کنید!
   روز گذشته مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح آقای عبدالرضا شیخ‌الاسلامی، وزیر کار، تعاون و تأمین اجتماعی را در دستور کار خود داشت و طبق معمول، موافقان و مخالفان استیضاح، دلایل خود را در این زمینه بیان کردند. رئیس‌جمهور محترم نیز برابر قانون به دفاع از وزیر خود پرداخت؛ اما در کمال ناباوری و شگفت‌زدگی بسیاری از نمایندگان و حتی مردمی که مباحث این جلسه را از رادیو می‌شنیدند، آقای احمدی‌نژاد در اقدامی خارج از موضوع دفاع از وزیر کارش، فیلمی را پخش کرد که نه کیفیت داشت و نه البته صدا؛ فلذا خود رئیس‌جمهور محترم زحمت صدا و صحبت‌های رد و بدل شده داخل این فیلم را که در آن ظاهراً ادعاهایی از قول فاضل لاریجانی، برادر رئیس مجلس و قوه قضائیه، مطرح شده بود، کشیدند. اگرچه آقای لاریجانی در همین جلسه به ادعاهای این فیلم پاسخ داد؛ اما درباره این اقدام رئیس‌جمهور که ربطی به موضوع استیضاح نداشت، ذکر چند نکته حائز اهمیت است:
   اولاً: همگان می‌دانند که جای طرح اتهامات و پیگیری تخلفات و... جز در دادگاه صالحه و قوه قضائیه نیست؛ از این‌رو، اگر رئیس‌جمهور محترم اتهامی را آن هم از نوع فیلم(!) کشف کرده است، شرعاً و قانوناً‌ باید آن را برای پیگیری به قوه قضائیه می‌داد، نه اینکه در صحن علنی مجلس پخش کند و با این کار، جو روانی جامعه را به هم بریزد!
   ثانیاً؛ اگر قرار باشد مسئولان به جای راه‌های قانونی، مسائل و ابهامات خود را به سطح افکار عمومی جامعه بکشانند، آیا سنگ روی سنگ بند می‌شود؟! ظاهراً این اقدام، فاقد منطق مقبولی بود. طرح این موضوعات، چه مشکلی از مردم حل می‌کند که این روزها با گرانی و تورم و ده‌ها توطئه داخلی و خارجی مواجهند؟! این مسئله چه نفعی به حال نظام و انقلاب دارد جز اینکه خوراکی برای تبلیغات دشمنان قسم‌خورده نظام می‌شود؟! دفاع از زیرمجموعه، امری قانونی و پسندیده است، مشروط بر اینکه پشتوانه منطقی و استدلالی داشته باشد نه...
   در حالی‌که مردم پس از جلسات مشترک دولت و مجلس امیدوار بودند بخشی از مشکلات روزمره آنان حل خواهد شد؛ این اقدام رئیس‌جمهور محترم نشان داد که با چنین روشی نمی‌توان به حل مشکلات کشور امید داشت مگر اینکه رویه عوض شود. قطعاً کشیدن این موضوعات به سطح جامعه، به نفع هیچ کس نیست؛ همان‌گونه که نوع واکنش رسانه‌ها و سایت‌ها به این حرکت رئیس‌جمهور نیز آن را به اثبات رساند. راه‌های بهتری نیز وجود دارد که باید آن را پیدا کرد و به آن گردن نهاد.
دروغ‌پردازی‌های یک روزنامه صهیونیستی در مورد ایران
   گروه ترجمه -
روزنامه صهیونیستی «تایمز آو ایزرایل» 3 فوریه 2013 (15 بهمن) مصاحبه‌ای را با فردی به نام احمد هاشمی (که خود را کارمند سابق وزارت خارجه ایران معرفی کرده؟!) منتشر کرد و ضمن انتشار دروغ‌پردازی‌های وی، نوشت: احمد هاشمی می‌گوید «ایران تلاش کرده است حضور نظامی خود در شاخ آفریقا را افزایش دهد و به‌عنوان بخشی از راهبرد خود برای چالش‌سازی علیه برتری‌طلبی غرب «صنعت تسلیحات اسلامی» را ایجاد کند و توسعه دهد... ایران همچنان به توسعه توانمندی‌های هسته‌ای خود ادامه می‌دهد و از تاکتیک‌های فریب‌دهنده به‌منظور منحرف کردن جهان از ماهیت واقعی برنامه هسته‌ای خود استفاده می‌کند.» اما نکته جالب اینکه احمد هاشمی در مصاحبه خود می‌گوید حدود دو سال پیش در نشستی محرمانه ایده مشابهی را از آقای وحیدی شنیده است.
   در ادامه مقاله آمده است: همچنین این عضو سابق وزارت خارجه ایران می‌گوید 20 می 2008 در نشستی بسیار محرمانه با حضور منوچهر متکی (وزیر خارجه پیشین ایران)، قاسم سلیمانی (فرمانده سپاه قدس) و رئیس‌جمهور اریتره حضور داشته است. در این نشست، ایران پیشنهاد کمک به اریتره در توسعه توانمندی‌های نظامی و تقویت این کشور در برابر اتیوپی (همسایه اریتره) را مطرح می‌کند. همچنین این مقامات در مورد ضرورت مهار حضور آمریکا در شاخ آفریقا و مقابله با تسلط آمریکا بر تنگه باب‌المندب بحث کردند. مقامات ایرانی پیشنهاد دادند که نیروی لجستیک نیروی قدس و تیم حمایت اقتصادی اعزام شوند که وظیفه آن‌ها ساخت کارخانه مهمات‌سازی و آموزش ارتش اریتره است. در گزارش مرکز تحقیقات تسلیحات و جنگ (مستقر در لندن)، به شناسایی تسلیحات و مهمات ایرانی در کارخانه‌های اسلحه‌سازی در 9 کشور آفریقایی (از جمله سودان و کنیا در شرق آفریقا و ساحل عاج و نیجریه در غرب آفریقا) از سال 2006 تا سال 2009 اشاره شده است. همچنین در این گزارش به یک مورد از انتقال غیرقانونی مستقیم تسلیحات از ایران به نیجریه در سال 2010 اشاره شده بود.
   در پایان مقاله آمده است: این کارمند سابق وزارت خارجه می‌گوید در سال 2009 طرفدار جنبش(فتنه) سبز بوده و اوایل 2012 تصمیم به نامزدی در انتخابات مجلس می‌گیرد؛ اما به بهانه عدم پایبندی به نظام اسلامی و ولایت فقیه رد صلاحیت می‌شود. پس از آن، از وزارت خارجه نیز اخراج می‌شود و به‌دلیل نوشتن مقاله در روزنامه‌های شرق و اعتماد تهدید به مرگ نیز می‌شود که در نهایت، ژوئن 2012 ایران را به مقصد ترکیه ترک می‌کند.‌
   اخبار و تحلیل‌ها: اظهارات دروغ‌ دخالت ایران در قاره آفریقا از زبان یک فراری فتنه‌گر در حالی از سوی این روزنامه صهیونیستی مطرح می‌شود که این روزها غرب و صهیونیست‌ها به‌شدت مشغول دخالت در قاره آفریقا هستند و بنا بر اسنادی که برخی از رسانه‌های غربی منتشر کرده‌اند، غربی‌ها و صهیونیست‌ها به‌دنبال غارت منابع و ثروت‌های قاره سیاه هستند. دخالت صهیونیست‌ها و غربی‌ها در تجزیه سودان و حمله فرانسه به‌همراه کشورهای غربی به کشور مالی، تنها بخشی از دخالت‌های آن‌ها در قاره آفریقا است؛ از این‌رو ادعای دخالت ایران در آفریقا، بازی شیطنت‌آمیز جدید غربی‌ها و صهیونیست‌ها است.
    
درهم‌های اماراتی علیه ایران
  به‌تازگی «مایکل ژانوفسکی»، نویسنده یهودی- آمریکایی وبگاه خبری «LA Review of Books» با انتشار مقاله‌ای در این پایگاه از جزئیات توطئه‌ای پرده برداشت که طی آن، وی به سفارش یکی از شیوخ امارات متحده عربی در ازای دریافت پول، در چندین وبلاگ، مطالبی ضدایرانی منتشر می‌کرده است. این وبگاه، درباره اهداف پشت پرده هزینه‌کرد درهم‌های اماراتی علیه جمهوری اسلامی ایران نوشته است: «هدف شیخ از این کار، برانگیختن افکار عمومی در رابطه با خط تهدیدهایی(!) بود که از سوی ایران متوجه ساکنان این شیخ‌نشین مربوطه می‌شود. وی همچنین می‌خواست به واشنگتن و سایر دولت‌های غربی اعلام کند که شیخ‌نشین او به‌دنبال مدرنیزاسیون بوده و خواهان به‌رسمیت شناختن اسرائیل(رژیم صهیونیستی) و تسهیل مذاکرات صلح بین اسرائیل و فلسطینیان است..» این نویسنده یهودی- آمریکایی در بخش دیگری از نوشته خود، با اذعان به دریافت مبالغ کلانی از این شیخ اماراتی برای نگارش مقاله علیه مالکیت ایران بر سه جزایر ایرانی خلیج‌فارس، نوشته است: «وبلاگ‌‌ها از یک طرف باید تصویر شیخ‌نشینی را که در جهت مدرنسیم حرکت می‌کند، نشان می‌دادند و از طرف دیگر سعی داشتند تصویری شیطانی از ایران ارائه دهند!»
یاوه‌گویی‌های منافق مشهور!
  شبکه «صدای آمریکا» که سابقه‌ای طولانی در توهین به ملت ایران دارد، این‌بار با دعوت از یکی از اعضای منافقین و از زبان او به ملت ایران توهین کرد. در برنامه «افق» صدای آمریکا که به بررسی مسائل انقلاب و بازگشت امام خمینی(ره) اختصاص داشت، «حسن داعی‌الاسلام» از منافقین مشهور تصریح کرد: «[امام]خمینی وقتی که به ایران آمد، اگر می‌خواست به شعارها و وعده‌هایی مثل رفاه و دموکراسی عمل کند، باید به طرف اقشار مترقی جامعه و روشنفکران می‌رفت و با آن‌ها متحد می‌شد!» وی با توهین به ملت ایران گفت: «[امام] خمینی در واقع نماینده و رهبر واپس‌گراترین بخش‌های جامعه ایران بود، کسانی که معلوم نیست به چند قرن قبل تعلق داشتند؛ اصلاً به پایان قرن بیستم تعلق نداشتند.» گفتنی است حسن داعی‌الاسلام، از اعضا و طرفداران گروهک منافقین است که در حال حاضر نمایندگی این گروهک را در آمریکا بر عهده دارد. اینکه وی با وجود جنایت‌های فراوان این گروهک، به خود اجازه می‌دهد با ژست دموکراسی و آزادی‌خواهی و حقوق بشر به مردم ایران فحاشی کند، جای تعجب ندارد؛ اما اینکه شبکه‌ای با ادعای اطلاع‌رسانی و طرفداری از ملت ایران از اعضای گروهک منافقین به‌عنوان کارشناس استفاده می‌کند، جای تأمل دارد.

اخبار کوتاه     
   *  فیلم «لاله» که چندی پیش قرار بود توسط یکی از کارگردانان ایرانی هالیوودنشین با رویکردهای فمینیستی ساخته شود پس از آنکه مورد اعتراض گسترده واقع شد، ساخت آن منتفی شده بود، ولی ظاهراً اکنون در سکوت خبری و با سوءاستفاده از تمرکز جامعه بر روی جشنواره فجر، مجدداً کلید زده شده و ساخت آن با هزینه میلیاردی از سر گرفته شده است!
   *  به‌تازگی «مریم رجوی» سرکرده گروهک تروریستی منافقین، طی برگزاری نشستی در پاریس، در اظهاراتی مضحک گفت: مردم ایران باید انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده را تحریم کنند. وی در ادامه در اظهاراتی مضحک‌تر مدعی شد سال آینده، سال تغییر در ایران است. این در حالی است که در این نشست، شخصیت‌های سیاسی آمریکایی مانند «نیوت گینگریچ» نماینده جمهوری‌خواه، «هاوارد دین» نماینده دموکرات، «بیل یچاردسون»، «جان بولتون» به همراه «میشل الیو ماری» وزیر سابق فرانسه، در این نشست حضور داشتند.
   *  بر اساس اخبار رسیده، این روزها، حجم اقدامات گروه‌های تروریستی وهابی در پاکستان علیه شیعیان افزایش زیادی یافته است که حکایت از برنامه‌های خطرناک دشمنان داخلی و خارجی این کشور دارد. در همین  راستا، طی روزهای گذشته «اقبال مسعود» از رهبران شیعه، در نزدیکی منزلش هدف گلوله قرار گرفت و به‌شهادت رسید. همچنین چهار تن از مردم عادی نیز هدف ترورهای کور این گروه‌ها قرار گرفته و به شهادت رسیده‌اند.
   *  شورای شهر بریتانیا قرار گرفتن هرگونه شعار و نماد مذهبی را در سر در خانه‌ها ممنوع اعلام کرد و آن را مغایر با قانون بریتانیا دانست. این در حالی است که مسلمانان بریتانیا از این تصمیم شورای شهر برآشفته‌اند و معتقدند شهادتین بر سر در خانه‌ها نشان‌دهنده ایمانشان است و آن‌ها باید بتوانند در کشوری که ادعای آزادی می‌کند، این کار را انجام دهند.
   *  «علیرضا نوری‌زاده» که در روزهای گذشته همواره از اندک مخاطبان خود خواسته با «نه» گفتن به انتخابات یازدهمین دوره ریاست‌جمهوری، آن را تحریم کنند؛ این‌بار در اظهاراتی متفاوت، از امیدهایی که مخالفان نظام جمهوری اسلامی به بعضی از انتخابات‌های در دوره‌های گذشته، سخن به میان آورد و خواستار شرکت آنان به‌نفع اصلاح‌طلبان و به امید پیروزی مجدد آنان شد.
   *  بی‌بی‌سی فارسی طی گزارشی این‌بار حرف خود را از زبان «شکوری‌راد» یکی از اصلاح‌طلبان زد و از هم‌اکنون، و پیشاپیش، خاتمی را پیروز انتخابات آتی ریاست‌جمهوری اعلام کرد: شکوری‌راد در این‌باره می‌گوید: اگر خاتمی بیاید و مانعش نشوند، پیروز انتخابات خواهد بود! این در حالی است که ضدانقلاب‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری سال 88 نیز با همین شگرد با القای پیروزی میرحسین موسوی، زمینه فتنه پس از انتخابات را فراهم کردند.


یکشنبه 15 بهمن91

امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)
آنچه ما را قوى می‌کند، آنچه ما را آسیب‌ناپذیر می‌کند، آنچه ما را به ادامه‌ راه انقلاب اسلامی تا رسیدن به اهداف عالیه امیدوار می‌کند، تقواست.(14/3/89)


موقعیت امروز ایران و دشمنانش؟!
   در حالی سی‌وچهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را گرامی می‌داریم که موقعیت امروز جمهوری اسلامی با ابتدای پیروزی انقلاب، قابل قیاس نیست. حتی موقعیت امروز دشمنان انقلاب را نیز نمی‌توان با آن دوران مقایسه کرد. امروز جمهوری اسلامی در تمام عرصه‌ها در اقتدار و اوج پیشرفت و تعالی قرار دارد و برعکس، دشمنان نظام در سراشیبی و ضعف و بحران به سر می‌برند. البته مؤید این ادعا نیز پیشرفت‌های روزافزون جمهوری اسلامی در زمینه‌های مختلف علمی، نظامی، صنعتی و... است که بر کسی پوشیده نیست. این در حالی است که ما در ابتدای پیروزی انقلاب، کشوری بودیم که در بسیاری از حوزه‌ها به خارج وابسته بودیم و صنایع‌مان، مونتاژی و وابسته بود. بسیاری از کشورها هنوز ما را باور نداشتند و خطر تجزیه‌طلبی و گروهک‌های تروریستی و جنگ تحمیلی، ما را تهدید می‌کرد و در تحریم اقتصادی و تسلیحاتی شرق و غرب قرار داشتیم. از آن طرف، آمریکا و شوروی و دیگر دشمنان انقلاب، در اوج قدرت و اقتدار بودند؛ اما امروز قضایا برعکس شده است. جهانیان با شگفتی هر روز شاهد گوشه‌ای از توانایی‌های ایران هستند، به‌طوری که ایران قدرت اول علمی منطقه و شانزدهم جهان است. در عرصه نظامی، یکی از کشورهای خودکفا هستیم و حتی برخی از تولیدات نظامی‌مان را نیز صادر می‌کنیم. در حالی که به اعتراف بسیاری از کارشناسان غربی و شرقی، امروز ایران قدرت اول منطقه است، غرب به‌ویژه آمریکا، هر روز بیش از دیروز در حال عقب‌نشینی از منطقه است. ما وارد حیاط‌خلوت آمریکا در آمریکای لاتین نیز شده‌ایم و...
   همه این‌ها البته به‌خاطر سی‌وچهار سال مقاومت مردم و مسئولان نظام بوده که امروز به ثمر رسیده است و از این‌رو، حتی الگویی برای جهانیان به‌ویژه مسلمانان نیز شده‌ایم، چیزی که دشمن از آن به‌شدت می‌ترسد. آخرین دستاورد نظامی‌مان، یعنی هواپیمای فوق‌پیشرفته قاهر 313 را دیروز رونمایی کردیم تا آن کلام گهربار پیر فرزانه انقلاب را برای جهانیان به اثبات برسانیم که فرمودند: جنگ برای ما نعمت بود. به‌واقع نیز پیشرفت‌های امروزمان در عرصه نظامی، مرهون همان جنگ تحمیلی و شرایط سخت آن دوران است که به ما فهماند باید روی پای خودمان بایستیم و تسلیحات و ادوات و تجهیزات نظامی مورد نیازمان را خودمان تولید کنیم. امروز نعمت جنگ تحمیلی را هم ما و هم دشمنان‌مان و هم کسانی که شاید سخن آن روز امام راحل را باور نداشتند، به‌خوبی می‌بینند. راستی امروز ما در چه موقعیتی از جهان قرار داریم، دشمنان‌مان در چه موقعیتی؟!

تکرار عوام‌فریبی آمریکایی‌ها!
    گروه ترجمه -
پایگاه اینترنتی تایم 3 فوریه 2013 (15 بهمن) در مقاله‌ای به تمایل آمریکا به گفت‌وگوی مستقیم با ایران پرداخت و نوشت: آمریکا آماده گفت‌وگوهای مستقیم با ایران به‌منظور حل‌وفصل بن‌بست هسته‌ای است. روز شنبه آقای جو بایدن، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، با اعلام این خبر تأکید کرد که ایران باید جدیت خود را نشان دهد و آمریکا در گفت‌وگوهایی که نتیجه‌بخش نباشد، وارد نمی‌شود. آمریکا در گذشته اعلام کرده بود که آماده گفت‌وگوی مستقیم با ایران است. در عین‌حال، گفت‌وگوی ایران با گروه 1+5 پیشرفت چندانی نداشته است. تحریم‌هایی نیز علیه صنعت نفت و بخش بانکی ایران به اجرا درآمده است. ماه گذشته، ایران با سرپیچی از قوانین بین‌المللی اعلام کرد که در نظر دارد به طور گسترده‌ای سرعت غنی‌سازی خود را افزایش دهد. این اقدام، گامی به‌منظور تهیه سوخت رآکتور و ساخت کلاهک هسته‌ای به‌شمار می‌رود.
   در ادامه مقاله آمده است: جو بایدن در یک نشست امنیتی بین‌المللی گفت زمان همچنان باقی است و در عین‌حال، فضا برای دیپلماسی و همزمان اعمال فشار برای موفقیت وجود دارد. البته آقای بایدن جدول زمانی مشخصی را برای پیشبرد چنین سیاستی تعیین نکرد و تأکید کرد توپ در زمین دولت ایران است که با حسن نیت گفت‌وگو کند... هنگامی که رهبر ایران جدی باشد، می‌توان گفت‌وگوهای مستقیم با ایران صورت داد. آمریکا مدت‌ها به‌طور مشخص اعلام کرده که آماده گفت‌وگوی مستقیم با رهبر ایران است... این پیشنهاد وجود دارد؛ اما باید واقعی و ملموس باشد و باید دستور کاری وجود داشته باشد که آن‌ها آماده گفت‌وگو هستند.
   در پایان مقاله آمده است: وزیر خارجه آلمان در مورد مواضع آقای بایدن گفت: ایران نباید بیش از این منتظر بماند... 2013 سالی سرنوشت‌ساز برای امید به راه‌حلی دیپلماتیک است... از دید ما، اعلام افزایش غنی‌سازی در ایران، پیامی اشتباه و غیرسازنده است. در عین‌حال، آقای بایدن در مورد محتوای راهبرد آمریکا در قبال برنامه هسته‌ای ایران تشریح کرد که سیاست ما مهار نیست، بلکه جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای است. این نشست امنیتی که با حضور مقامات ارشد امنیتی برگزار شد، ‌به آقای بایدن فرصت داد تا در مورد جنگ داخلی در سوریه سخن بگوید. وی تأکید کرد آمریکا و بسیاری از کشورها متقاعد شده‌اند که بشار اسد دیگر شایسته رهبری مردم سوریه نیست و باید برود... مخالفان همچنان قدرتمند می‌شوند.
   اخبار و تحلیل‌ها: «جو بایدن» معاون رئیس‌جمهور آمریکا، در حالی از درخواست مذاکره مستقیم با ایران سخن می‌گوید که رفتار و کردار مقامات آمریکایی درباره ایران نه‌تنها تغییر نکرده، که حتی اقدامات ضدایرانی آنان گسترده‌تر شده است. به همین دلیل، جمهوری اسلامی هیچ‌گاه درخواست‌های مقامات آمریکا را درباره مذاکره مستقیم، جدی نگرفته و آن را جنگ روانی علیه ایران می‌داند، بدین‌معنا که آن‌ها می‌خواهند به جهانیان بگویند ما حتی حاضر به مذاکره با ایران شدیم ولی آن‌ها قبول نکردند! و از طرفی به امید فریب و ایجاد اختلاف در بین مسئولان ایرانی نیز هستند. آمریکا اگر راست می‌گوید و در این‌باره جدی است، ابتدا تحریم‌های یک‌جانبه را کنار گذاشته و از اقدامات شیطنت‌آمیز ضدایرانی خود دست بکشد، آنگاه قطعاً ایران حاضر است وارد مذاکره جدی با آنان شود.
 
وقتی سران سعودی به جنون می‌رسند!
  «سعود الفیصل» وزیر امور خارجه عربستان در تندترین اظهارات خود علیه شیعیان منطقه عوامیه عربستان که حکایت از سیاست ضدشیعی وی دارد، آن‌ها را تهدید کرد پس از کشیدن حصار به دور عوامیه، شیعیان این منطقه را قتل‌عام خواهند کرد. سعود الفیصل این سخنان را در پاسخ به سؤالی در مورد زمین‌های حصارکشی شده در این منطقه اظهار کرد. یکی از بازداشت‌شدگان به شبکه الجزیره گفت: به‌نظر می‌رسد با ورود به سومین سال انقلاب مردم عربستان، صبر حکام آل‌سعود لبریز شده است و این‌گونه اظهارات، گویای عمق ترس و نگرانی حکام آل‌سعود است.
   وی همچنین افزود: این عجیب نیست؛ زیرا از زمانی که عبدالعزیر آل‌سعود این منطقه را اشغال کرده، شیعیان آن در بدترین وضع معیشتی زندگی می‌کنند و آل‌سعود، خون آن‌ها می‌ریزد و ثروت و سرمایه آن‌ها را به تاراج می‌برد. از زمان آغاز انقلاب مردم این منطقه علیه رژیم آل‌سعود، رعب و وحشت حکام سعودی بیشتر شده و بر ظلم خود نسبت به آن‌ها افزوده‌اند. گفتنی است عربستان سعودی سیاست محرومیت همراه با سرکوب را علیه اقلیت مذهبی این کشور از جمله شیعیان منطقه شرقیه، اسماعیلیه و زیدیه در نجران، عسیر و مالکیه در حجاز به کار گرفته است. آل‌سعود نسبت به خواسته‌های این اقشار، مخصوصاً شیعه دوازده امامی که در حدود 15 تا 20 درصد مردم این کشور را تشکیل می‌دهند، بی‌تفاوت است. این در حالی است که گفته می‌شود حدود 90 درصد چاه‌های نفت عربستان در این منطقه (قطیف و احسا) قرار دارد.

 

اخبار کوتاه          
   *  پوستر‌های طراحی‌شده توسط ستاد تبلیغاتی یکی از کاندیدا‌های انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده نشان می‌دهد که این شخص در ادامه شگرد‌های تبلیغاتی فتنه‌ساز در انتخابات دور نهم ریاست‌جمهوری، به انتخاب رنگ پرداخته است. گفتنی است رنگ مورد نظر این نامزد، ریاست‌جمهوری فیروزه‌ای است.
   *  جریان‌های سلفی و تکفیری عراق که از سوی عربستان و قطر حمایت می‌شوند، به‌تازگی از دولت مالکی خواسته‌اند از پخش اذان شیعیان در اماکن عمومی که در آن، جمله؛ «اشهد ان امیرالمؤمنین علیاً ولی‌الله» گفته می‌شود، خودداری کند وگرنه دست به اقدامات انتحاری خواهند زد!
   *  با پیگیری‌‌های قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران، بالاخره با گذشت دو سال از فرار مدیر عامل سابق بانک ملی، پلیس بین‌المللی موسوم به «اینترپل»، نام وی را جزو افراد تحت تعقیب اعلام کرد. این اتفاق درحالی رخ می‌دهد که افکار عمومی داخل کشور از قوه قضائیه و نیروی انتظامی درخواست انجام اقدامات لازم برای بازداشت و دستگیری بین‌المللی متهم فراری را داشته‌اند و در همان ایام، محسنی اژه‌ای دادستان کل کشور اظهار کرده بود که دستگاه قضایی تمامی سعی و تلاش‌های دیپلماتیک و قانونی را برای بازداشت متهمان فراری پرونده اختلاس بزرگ انجام داده است.
   *  پایگاه خبری تحلیلی «آنتی‌وار» در مقاله‌ای به قلم «جان گلیزر» درخصوص تحریم‌های وضع شده علیه ایران و تأثیرات آن بر حکومت و مردم این کشور نوشت: «تحریم‌های اقتصادی سخت و بی‌سابقه واشنگتن علیه ایران عملاً به پایان راه خود رسیده‌اند و بی‌تأثیری آن‌ها به اثبات رسیده است و ادامه تحریم‌ها، تنها باعث شتاب ایران در پیشرفت در صنعت هسته‌ای منجر خواهد شد.»
  دو نفر از عناصر تشکیلاتی فرقه بهائیت که در استان مازندران، این فرقه را تبلیغ می‌کردند، هفته گذشته در یکی از شهرهای این استان بازداشت شده‌اند.
   * هنوز چند روز از اکران عمومی فیلم ضدایرانی آرگو که به جریان تسخیر لانه جاسوسی در تهران از نگاه دولتمردان آمریکایی پرداخته و به‌خاطر نگرش سیاسی‌اش جایزه «گلدن گلوب» به آن تعلق گرفته است، در جهان نگذشته، دی‌وی‌دی‌های این فیلم با کیفیت بسیار خوب در شهر تهران توزیع می‌شود! و لینک آن در سایت‌های دانلودی قرار داده شده است.
    *  گفته می‌شود «محمد شفیع» سرکرده گروهک تروریستی «انصار» - باقیمانده گروهک تروریستی جندالشیطان که پس از دستگیری و اعدام ریگی تأسیس شده بود - که عملیات انتحاری چندی پیش چابهار در سیستان و بلوچستان را نیز به عهده داشت، به‌تازگی در پاکستان به هلاکت رسید. وی همچنین عملیات‌هایی بر ضد شیعیان در پاکستان نیز انجام می‌داده است.
   *  منابع آگاه از اقلیم کردستان عراق گزارش دادند، به‌زودی «عزت ابراهیم الدوری» معاون جنایتکار و فراری صدام، به دعوت مسعود بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق وارد این منطقه خواهد شد. این منابع فاش کردند، «الدوری» وارد منطقه «مخمور» شده و با تعدادی از رهبران تظاهرات موصل دیدار کرده است. همچنین این منابع افزودند: عزت الدوری به‌زودی با یوسف قرضاوی شیخ‌الازهر که در حال حاضر در رأس فتنه تجزیه عراق قرار دارد، دیدار خواهد کرد تا سرنوشت عراق را مشخص کنند!


چهارده بهمن 91

امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)
مسئله‌ جمهورى اسلامى، مسئله بازتولید معارف والاى اسلامى است، تا مسلمان‌ها احساس هویت کنند. (3/8/89)


حماقت جالب صهیونیست‌ها!
   حمله اخیر رژیم صهیونیستی به خاک سوریه، واکنش‌ها و گمانه‌زنی‌های زیادی در سطح منطقه و جهان به همراه داشت. بسیاری این حمله را سوءاستفاده این رژیم از جنگ داخلی سوریه و گروهی نیز آن را در راستای کمک این رژیم به تروریست‌های ضدسوری می‌دانند که این روزها با شکست‌های سنگینی مواجه هستند؛ اما این حمله و اثرات آن، از زوایای مهم دیگری نیز قابل تأمل و توجه است. حمله رژیم صهیونیستی به خاک سوریه در وضعیت حاضر، برخلاف ادعاهای برخی حامیان این رژیم، تنها به نفع دولت سوریه و به زیان صهیونیست‌ها و به‌ویژه تروریست‌های ضدسوری و حامیان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای آنان است. اگرچه رژیم صهیونیستی تا پیش از این حمله و نیز در پشت پرده، حمایت‌های مالی، تسلیحاتی زیادی از این تروریست‌ها داشته است؛ اما این حمله، چهره واقعی حامیان بحران سوریه و هدف آنان را بیش از پیش آشکار ساخت و نه‌تنها آبروی تروریست‌هایی را که به اسم اسلام و جهاد با دولت قانونی سوریه می‌جنگند، که حتی آبروی حامیان منطقه‌ای آنان مانند عربستان، قطر و ترکیه و... را نیز در نزد مردم مسلمان جهان برد. اگر تا دیروز این کشورها ادعاهای ضدصهیونیستی داشتند و با کمک رسانه‌های خود، درگیری‌های سوریه را اعتراض مردم سوریه علیه دولت بشار اسد جا می‌زدند و با این کار، برخی افکار عمومی در کشورهایشان یا مسلمانان دیگر نقاط جهان و حتی برخی دولت‌های انقلابی مانند مصر را به تردید واداشته بودند؛ اما با این حمله، دیگر نخواهند توانست علیه دولت سوریه گزافه‌گویی کرده و به راحتی از تروریست‌های ضدسوری حمایت کنند. دولتمردان به‌اصطلاح اسلام‌گرای ترکیه که همواره ادعای ضدصهیونیستی دارند و با همین سیاست به کرسی قدرت رسیده‌اند، درباره ادامه حمایت از تروریست‌های ضدسوری و استقرار سامانه موشکی پاتریوت ناتو در خاکشان، چه جوابی برای مردمشان دارند؟! دولتمردان سعودی و قطری نیز نمی‌توانند با سکوت در برابر این حمله، خود را از نگاه تیزبین مسلمانان جهان رهایی بخشند. حماقت صهیونیست‌ها در حمله به سوریه از الطاف الهی بود که پرده از هم‌پیالگی بین صهیونیست‌ها با تروریست‌های ضدسوری و حامیان منطقه‌ای آنان برداشته و این مسئله، کار را برای تروریست‌ها و حامیان آنان در منطقه بسیار سخت کرده است. اگرچه این حق برای دولت سوریه محفوظ است که با حمله‌ای متقابل، پاسخ حمله صهیونیست‌ها را بدهد، اما این پاسخ با حمایت بسیاری از کشورها و به‌ویژه مسلمانان همراه خواهد بود. واقعیت این است که حماقت صهیونیست‌ها در این حمله، بیش از کمک و روحیه‌بخشی به تروریست‌ها، کمک به دولت سوریه و جبهه مقاومت بود!
ایران‌هراسی برای فروش بیشتر سلاح!
   گروه ترجمه -
خبرگزاری رویترز 1 فوریه 2013 (13 بهمن) در مقاله‌ای به دیدگاه‌های وزیر دفاع آمریکا در مورد سیاست‌های منطقه‌ای ایران پرداخت و نوشت: لئون پانه‌تا، وزیر دفاع آمریکا، ایران را به تلاش جدی برای بی‌ثباتی خاورمیانه از طریق قاچاق تسلیحات ضدهواپیما برای متحدان شبه‌نظامی خود متهم کرد. وی گفت: تردیدی نیست که ارسال تسلیحات ضدهواپیما تهدیدزاست، نه‌تنها هواپیماهای نظامی،‌ بلکه هواپیماهای غیرنظامی نیز در معرض تهدید جدی قرار دارند. مقامات غربی در مورد گسترش چنین تسلیحاتی اظهار نگرانی کرده‌اند. نیروهای یمنی 23 ژانویه 2013 یک کشتی حامل تسلیحات از جمله موشک‌های زمین به هوا را کشف کردند. مقامات آمریکایی تردید دارند که این تسلیحات از ایران قاچاق شده و گیرنده آن، شورشیان یمن بوده‌اند. پانه‌تا گفت نخستین باری است که با چنین مسئله‌ای (قاچاق موشک‌های ضدهواپیما) مواجه شده‌ایم.
    در ادامه مقاله آمده است: سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در مورد اظهارات وزیر دفاع سخنی نگفته است. دولت یمن اعلام کرده که این تسلیحات در نزدیکی سواحل یمن رهگیری و کشف شده است. مواد منفجره نظامی، راکت و تجهیزات ساخت بمب از جمله این تسلیحات بوده است. در عین‌حال، ایران هرگونه دخالت در امور یمن را رد کرده است. آقای پانه‌تا گفت آمریکا تلاش‌های خود برای مقابله با تهدید ایران را افزایش داده و از روز پنج‌شنبه به‌منظور ارتقای رهگیری تسلیحات ارسالی ایران و سایر تسلیحات، در امارات متحده عربی رزمایش چندملیتی را رهبری خواهد کرد. وی برگزاری این رزمایش را برای تقویت توانمندی‌های عرب‌ها به‌منظور مقابله با تسلیحات ایران از جمله تسلیحات ضدهواپیما، ضروری و حیاتی خواند.
   در پایان مقاله آمده است: مقامات آمریکایی گفته‌اند تسلیحات ضدهواپیما که روز 23 ژانویه رهگیری و کشف شد، احتمالاً برای جدایی‌طلبان حوثی شمال یمن ارسال شده است. حوثی‌ها با دولت مورد حمایت آمریکا در صنعا جنگیده‌اند و با نیروهای عربستان سعودی نیز درگیری‌هایی داشته‌اند. لئون پانه‌تا در حالی این سخنان را علیه ایران مطرح کرد که پس از 19 ماه قرار است از وزارت دفاع کنار گذاشته شود. کمیته سرویس‌های مجلس سنا روز پنج‌شنبه در مورد نامزدی چاک هگل، سناتور سابق و جمهوری‌خواه، جلسه برگزار کرد.
   اخبار و تحلیل‌ها: نویسنده مقاله فوق در حالی ایران را به بهانه کشف یک کشتی حامل موشک زمین به هوا، به دخالت در امور دیگر کشورها متهم می‌کند که در همین مقاله، از تردید مقامات آمریکایی درباره این تسلیحات به ایران می‌نویسد. اگرچه رسانه‌ها و مقامات غربی و صهیونیستی بارها دروغ‌هایی در این باب گفته و رسانه‌ای کرده‌اند و هر بار نیز آن را تکذیب کرده‌اند؛ اما واقعیت این است که مقامات آمریکایی به بهانه ایران‌هراسی سعی دارند ضمن ایجاد اختلاف و شکاف بین دولت‌های منطقه، تسلیحات خود را به این کشورها بفروشند و در این اوضاع بحرانی اقتصادی که دامن غربی‌ها را گرفته است، پول‌های بادآورده نفتی این کشورها را از دستشان خارج کنند. مؤید این ادعا، خریدهای میلیاردی سال گذشته میلادی امارات، قطر و عربستان از آمریکا، انگلیس و فرانسه است که همه آنان در سایه ایران‌هراسی انجام گرفت.
  
باید ایران را به‌عنوان یک بازیگر منطقه‌ای پذیرفت
  شبکه تلویزیونی «راشا تودی» با اشاره به بی‌تأثیر بودن تحریم‌های اعمال شده ضدایرانی بر کشورمان، مصاحبه‌ای را با «هیلاری» و «فلینت لورت» دو کارشناس مسائل خاورمیانه، انجام داد. در این مصاحبه «هیلاری لورت» در پاسخ به این پرسش که «آیا تحریم‌های واشنگتن علیه ایران بر اقتصاد آن کشور تأثیر منفی گذاشته است یا خیر و اینکه آیا سیاست آمریکا در قبال ایران باید تغییر کند یا نه؟» می‌گوید «تحریم‌ها ناکارآمد هستند. ما شاهد تحریم‌های ضد ایرانی در طول 33 سال گذشته نیز بوده‌ایم. تحریم‌های شدید ضدایرانی نیز در طول 8 سال جنگ ایران و عراق از سال‌های 1980 تا 1988 اعمال شده بود. تاریخ نشان داده است که تحریم‌های غرب علیه جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه آن حکومت را به تسلیم در مقابل قدرت‌های غربی وادار نکرده است. این دو تحلیل‌گر آمریکایی همچنین افزوده‌اند: «آمریکا باید اول از همه مشروعیت حکومت جمهوری اسلامی ایران را به‌عنوان یک بازیگر منطقه‌ای بپذیرد. «واقعیت این است که برقراری مذاکره میان ایران و آمریکا در راستای منافع آمریکاست و نه ایران.»!
   گفتنی است «هیلاری لورت» و «فلینت لورت» در کتاب جدید خود تحت عنوان «به‌سوی تهران: چرا آمریکا باید با ایران وارد تعامل شود» پیشنهادهایی در مورد لزوم تعامل دیپلماتیک با جمهوری اسلامی ایران از سوی دولت آمریکا ارائه داده‌‌اند.
              
اخبار کوتاه

   *  سخنگوی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی با فراخواندن نماینده خود از شورای حقوق بشر، همکاری خود را با شورای حقوق بشر به‌صورت رسمی و کامل قطع کرد. این اقدام بعد از آن صورت پذیرفت که این شورا با تشکیل هیئت حقیقت‌یاب برای بررسی اقدامات رژیم صهیونیستی در شهرک‌سازی غیرقانونی موافقت کرد.
   *  روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» از تولید فیلمی خبر داد که در آن «قبه‌الصخره» نابود می‌شود و به جای آن، معبدی بنا می‌شود. «دانی ایالون» معاون وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی، ستاره این فیلم است که پس از ویرانی قبه الصخره، تاریخ آمیخته با دروغ یهودیت و پیوستگی آن با قبه الصخره را در فیلم تشریح می‌کند.
 منابع خبری اعلام کردند: باوجود تکمیل تولید این فیلم، در پی حمله رسانه‌ای دنیا به رژیم صهیونیستی طی جنگ 8 روزه به غزه، وزارت کشور این رژیم از ترس فلسطینیان هنوز مجوز پخش این فیلم را صادر نکرده است.
   *  بر اساس گزارش‌های رسیده، تلاش کاربران نفاق برای تغییر ذهنیت مردم نسبت به منافقین و نشان دادن زیاد بودن هواداران آن‌ها در ایران طی ماه‌های اخیر افزایش یافته است. جدیدترین این تحرکات، تبلیغ در برنامه همیاری بود که به‌تازگی از شبکه آزادی پخش شد. همچنین کاربران و صفحات مختلف جبهه نفاق تلاش زیادی برای تبلیغ این برنامه و جذب مخاطب برای آن انجام می‌دهند.
   *  نیروهای امنیتی آل‌خلیفه به شرکت‌کنندگان در مراسم ختم شهید «قاسم حبیب جعفر عبدالله مرزوق» کودک هشت‌ساله بحرینی که مدتی قبل بر اثر شلیک گازهای سمی از سوی رژیم علیه مردم بی‌دفاع به شهادت رسید، حمله کردند. نیروهای بحرینی به‌منظور ایجاد رعب و وحشت و جلوگیری از مشارکت مردم در مراسم ختم این شهید، خیابان‌های اطراف محل برگزاری مراسم را بستند و با ایجاد پست‌های بازرسی، از بالگرد برای وحشت‌آفرینی بیشتر استفاده کردند.
   *  محمد خاتمی در دیدار اعضای تحریریه یکی از وبگاه‌های خبری گفته است: «من جلسه‌ای دو ساعته با آقای عارف داشتم. هرچه گفتم، نتوانستم وی را برای نیامدن متقاعد کنم.» وی همچنین در مورد کاندیداتوری حسن روحانی گفت: روحانی فقط خودش را قبول دارد و اقبالی به او نیست، بر اساس تازه‌ترین خبرها، «مصطفی محقق داماد»  کاندیدای مورد نظر سیدمحمد خاتمی برای ریاست‌جمهوری آینده است.
   *  اعلام خبر کاندیداتوری «حسن روحانی» در محافل سیاسی و رسانه‌ها، باعث ایجاد اختلاف در میان اعضای حزب کارگزاران سازندگی شده است. برخی اعضای کارگزاران معتقدند چون حسن روحانی نامزد مورد نظر هاشمی است، باید از وی حمایت کنیم و برخی دیگر می‌گویند روحانی هیچ شانسی برای پیروزی در انتخابات ندارد و گزینه مطلوب ما نجفی و یا جهانگیری است.
   *  بر اساس اخبار دریافتی، خبرنگارانی که طی روزهای گذشته دستگیر شده‌اند، در بخشی از فعالیت‌های خود با شبکه‌های جاسوسی فرانسه در ارتباط بودند که با دستگیری آن‌ها این ارتباط قطع شده و همین امر موجب نگرانی مقامات فرانسوی شده است.
   *  تجاوز اخیر جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به خاک سوریه باعث ترس و اضطراب ساکنان شمال این رژیم از پاسخ احتمالی سوریه علیه آن شده است. نگرانی از وقوع جنگی دیگر بر ضد این رژیم باعث شده که مردم این منطقه، پناهگاه‌ها را آماده کنند و برای تهیه ماسک‌های ضدگاز به ستادهای ویژه هجوم ببرند. در پی حمله رژیم صهیونیستی به خاک سوریه، این کشور اعلام کرد که حق واکنش غافل‌گیرکننده را برای خود محفوظ می‌دارد و جمهوری اسلامی ایران نیز هشدار داد که حمله هوایی به سوریه پیامدهای سنگینی برای تل‌آویو خواهد داشت.