دوشنبه16بهمن91
امام خامنهای(مدظلهالعالی)
از امروز تا روز انتخابات هرکس احساسات مردم را در جهت ایجاد اختلاف بهکار بگیرد قطعاً به کشور خیانت کرده است. (10/8/1391)
راههای مناسبتر پیدا کنید!
روز گذشته مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح آقای عبدالرضا شیخالاسلامی، وزیر کار، تعاون و تأمین اجتماعی را در دستور کار خود داشت و طبق معمول، موافقان و مخالفان استیضاح، دلایل خود را در این زمینه بیان کردند. رئیسجمهور محترم نیز برابر قانون به دفاع از وزیر خود پرداخت؛ اما در کمال ناباوری و شگفتزدگی بسیاری از نمایندگان و حتی مردمی که مباحث این جلسه را از رادیو میشنیدند، آقای احمدینژاد در اقدامی خارج از موضوع دفاع از وزیر کارش، فیلمی را پخش کرد که نه کیفیت داشت و نه البته صدا؛ فلذا خود رئیسجمهور محترم زحمت صدا و صحبتهای رد و بدل شده داخل این فیلم را که در آن ظاهراً ادعاهایی از قول فاضل لاریجانی، برادر رئیس مجلس و قوه قضائیه، مطرح شده بود، کشیدند. اگرچه آقای لاریجانی در همین جلسه به ادعاهای این فیلم پاسخ داد؛ اما درباره این اقدام رئیسجمهور که ربطی به موضوع استیضاح نداشت، ذکر چند نکته حائز اهمیت است:
اولاً: همگان میدانند که جای طرح اتهامات و پیگیری تخلفات و... جز در دادگاه صالحه و قوه قضائیه نیست؛ از اینرو، اگر رئیسجمهور محترم اتهامی را آن هم از نوع فیلم(!) کشف کرده است، شرعاً و قانوناً باید آن را برای پیگیری به قوه قضائیه میداد، نه اینکه در صحن علنی مجلس پخش کند و با این کار، جو روانی جامعه را به هم بریزد!
ثانیاً؛ اگر قرار باشد مسئولان به جای راههای قانونی، مسائل و ابهامات خود را به سطح افکار عمومی جامعه بکشانند، آیا سنگ روی سنگ بند میشود؟! ظاهراً این اقدام، فاقد منطق مقبولی بود. طرح این موضوعات، چه مشکلی از مردم حل میکند که این روزها با گرانی و تورم و دهها توطئه داخلی و خارجی مواجهند؟! این مسئله چه نفعی به حال نظام و انقلاب دارد جز اینکه خوراکی برای تبلیغات دشمنان قسمخورده نظام میشود؟! دفاع از زیرمجموعه، امری قانونی و پسندیده است، مشروط بر اینکه پشتوانه منطقی و استدلالی داشته باشد نه...
در حالیکه مردم پس از جلسات مشترک دولت و مجلس امیدوار بودند بخشی از مشکلات روزمره آنان حل خواهد شد؛ این اقدام رئیسجمهور محترم نشان داد که با چنین روشی نمیتوان به حل مشکلات کشور امید داشت مگر اینکه رویه عوض شود. قطعاً کشیدن این موضوعات به سطح جامعه، به نفع هیچ کس نیست؛ همانگونه که نوع واکنش رسانهها و سایتها به این حرکت رئیسجمهور نیز آن را به اثبات رساند. راههای بهتری نیز وجود دارد که باید آن را پیدا کرد و به آن گردن نهاد.
دروغپردازیهای یک روزنامه صهیونیستی در مورد ایران
گروه ترجمه - روزنامه صهیونیستی «تایمز آو ایزرایل» 3 فوریه 2013 (15 بهمن) مصاحبهای را با فردی به نام احمد هاشمی (که خود را کارمند سابق وزارت خارجه ایران معرفی کرده؟!) منتشر کرد و ضمن انتشار دروغپردازیهای وی، نوشت: احمد هاشمی میگوید «ایران تلاش کرده است حضور نظامی خود در شاخ آفریقا را افزایش دهد و بهعنوان بخشی از راهبرد خود برای چالشسازی علیه برتریطلبی غرب «صنعت تسلیحات اسلامی» را ایجاد کند و توسعه دهد... ایران همچنان به توسعه توانمندیهای هستهای خود ادامه میدهد و از تاکتیکهای فریبدهنده بهمنظور منحرف کردن جهان از ماهیت واقعی برنامه هستهای خود استفاده میکند.» اما نکته جالب اینکه احمد هاشمی در مصاحبه خود میگوید حدود دو سال پیش در نشستی محرمانه ایده مشابهی را از آقای وحیدی شنیده است.
در ادامه مقاله آمده است: همچنین این عضو سابق وزارت خارجه ایران میگوید 20 می 2008 در نشستی بسیار محرمانه با حضور منوچهر متکی (وزیر خارجه پیشین ایران)، قاسم سلیمانی (فرمانده سپاه قدس) و رئیسجمهور اریتره حضور داشته است. در این نشست، ایران پیشنهاد کمک به اریتره در توسعه توانمندیهای نظامی و تقویت این کشور در برابر اتیوپی (همسایه اریتره) را مطرح میکند. همچنین این مقامات در مورد ضرورت مهار حضور آمریکا در شاخ آفریقا و مقابله با تسلط آمریکا بر تنگه بابالمندب بحث کردند. مقامات ایرانی پیشنهاد دادند که نیروی لجستیک نیروی قدس و تیم حمایت اقتصادی اعزام شوند که وظیفه آنها ساخت کارخانه مهماتسازی و آموزش ارتش اریتره است. در گزارش مرکز تحقیقات تسلیحات و جنگ (مستقر در لندن)، به شناسایی تسلیحات و مهمات ایرانی در کارخانههای اسلحهسازی در 9 کشور آفریقایی (از جمله سودان و کنیا در شرق آفریقا و ساحل عاج و نیجریه در غرب آفریقا) از سال 2006 تا سال 2009 اشاره شده است. همچنین در این گزارش به یک مورد از انتقال غیرقانونی مستقیم تسلیحات از ایران به نیجریه در سال 2010 اشاره شده بود.
در پایان مقاله آمده است: این کارمند سابق وزارت خارجه میگوید در سال 2009 طرفدار جنبش(فتنه) سبز بوده و اوایل 2012 تصمیم به نامزدی در انتخابات مجلس میگیرد؛ اما به بهانه عدم پایبندی به نظام اسلامی و ولایت فقیه رد صلاحیت میشود. پس از آن، از وزارت خارجه نیز اخراج میشود و بهدلیل نوشتن مقاله در روزنامههای شرق و اعتماد تهدید به مرگ نیز میشود که در نهایت، ژوئن 2012 ایران را به مقصد ترکیه ترک میکند.
اخبار و تحلیلها: اظهارات دروغ دخالت ایران در قاره آفریقا از زبان یک فراری فتنهگر در حالی از سوی این روزنامه صهیونیستی مطرح میشود که این روزها غرب و صهیونیستها بهشدت مشغول دخالت در قاره آفریقا هستند و بنا بر اسنادی که برخی از رسانههای غربی منتشر کردهاند، غربیها و صهیونیستها بهدنبال غارت منابع و ثروتهای قاره سیاه هستند. دخالت صهیونیستها و غربیها در تجزیه سودان و حمله فرانسه بههمراه کشورهای غربی به کشور مالی، تنها بخشی از دخالتهای آنها در قاره آفریقا است؛ از اینرو ادعای دخالت ایران در آفریقا، بازی شیطنتآمیز جدید غربیها و صهیونیستها است.
درهمهای اماراتی علیه ایران
بهتازگی «مایکل ژانوفسکی»، نویسنده یهودی- آمریکایی وبگاه خبری «LA Review of Books» با انتشار مقالهای در این پایگاه از جزئیات توطئهای پرده برداشت که طی آن، وی به سفارش یکی از شیوخ امارات متحده عربی در ازای دریافت پول، در چندین وبلاگ، مطالبی ضدایرانی منتشر میکرده است. این وبگاه، درباره اهداف پشت پرده هزینهکرد درهمهای اماراتی علیه جمهوری اسلامی ایران نوشته است: «هدف شیخ از این کار، برانگیختن افکار عمومی در رابطه با خط تهدیدهایی(!) بود که از سوی ایران متوجه ساکنان این شیخنشین مربوطه میشود. وی همچنین میخواست به واشنگتن و سایر دولتهای غربی اعلام کند که شیخنشین او بهدنبال مدرنیزاسیون بوده و خواهان بهرسمیت شناختن اسرائیل(رژیم صهیونیستی) و تسهیل مذاکرات صلح بین اسرائیل و فلسطینیان است..» این نویسنده یهودی- آمریکایی در بخش دیگری از نوشته خود، با اذعان به دریافت مبالغ کلانی از این شیخ اماراتی برای نگارش مقاله علیه مالکیت ایران بر سه جزایر ایرانی خلیجفارس، نوشته است: «وبلاگها از یک طرف باید تصویر شیخنشینی را که در جهت مدرنسیم حرکت میکند، نشان میدادند و از طرف دیگر سعی داشتند تصویری شیطانی از ایران ارائه دهند!»
یاوهگوییهای منافق مشهور!
شبکه «صدای آمریکا» که سابقهای طولانی در توهین به ملت ایران دارد، اینبار با دعوت از یکی از اعضای منافقین و از زبان او به ملت ایران توهین کرد. در برنامه «افق» صدای آمریکا که به بررسی مسائل انقلاب و بازگشت امام خمینی(ره) اختصاص داشت، «حسن داعیالاسلام» از منافقین مشهور تصریح کرد: «[امام]خمینی وقتی که به ایران آمد، اگر میخواست به شعارها و وعدههایی مثل رفاه و دموکراسی عمل کند، باید به طرف اقشار مترقی جامعه و روشنفکران میرفت و با آنها متحد میشد!» وی با توهین به ملت ایران گفت: «[امام] خمینی در واقع نماینده و رهبر واپسگراترین بخشهای جامعه ایران بود، کسانی که معلوم نیست به چند قرن قبل تعلق داشتند؛ اصلاً به پایان قرن بیستم تعلق نداشتند.» گفتنی است حسن داعیالاسلام، از اعضا و طرفداران گروهک منافقین است که در حال حاضر نمایندگی این گروهک را در آمریکا بر عهده دارد. اینکه وی با وجود جنایتهای فراوان این گروهک، به خود اجازه میدهد با ژست دموکراسی و آزادیخواهی و حقوق بشر به مردم ایران فحاشی کند، جای تعجب ندارد؛ اما اینکه شبکهای با ادعای اطلاعرسانی و طرفداری از ملت ایران از اعضای گروهک منافقین بهعنوان کارشناس استفاده میکند، جای تأمل دارد.
اخبار کوتاه
* فیلم «لاله» که چندی پیش قرار بود توسط یکی از کارگردانان ایرانی هالیوودنشین با رویکردهای فمینیستی ساخته شود پس از آنکه مورد اعتراض گسترده واقع شد، ساخت آن منتفی شده بود، ولی ظاهراً اکنون در سکوت خبری و با سوءاستفاده از تمرکز جامعه بر روی جشنواره فجر، مجدداً کلید زده شده و ساخت آن با هزینه میلیاردی از سر گرفته شده است!
* بهتازگی «مریم رجوی» سرکرده گروهک تروریستی منافقین، طی برگزاری نشستی در پاریس، در اظهاراتی مضحک گفت: مردم ایران باید انتخابات ریاستجمهوری سال آینده را تحریم کنند. وی در ادامه در اظهاراتی مضحکتر مدعی شد سال آینده، سال تغییر در ایران است. این در حالی است که در این نشست، شخصیتهای سیاسی آمریکایی مانند «نیوت گینگریچ» نماینده جمهوریخواه، «هاوارد دین» نماینده دموکرات، «بیل یچاردسون»، «جان بولتون» به همراه «میشل الیو ماری» وزیر سابق فرانسه، در این نشست حضور داشتند.
* بر اساس اخبار رسیده، این روزها، حجم اقدامات گروههای تروریستی وهابی در پاکستان علیه شیعیان افزایش زیادی یافته است که حکایت از برنامههای خطرناک دشمنان داخلی و خارجی این کشور دارد. در همین راستا، طی روزهای گذشته «اقبال مسعود» از رهبران شیعه، در نزدیکی منزلش هدف گلوله قرار گرفت و بهشهادت رسید. همچنین چهار تن از مردم عادی نیز هدف ترورهای کور این گروهها قرار گرفته و به شهادت رسیدهاند.
* شورای شهر بریتانیا قرار گرفتن هرگونه شعار و نماد مذهبی را در سر در خانهها ممنوع اعلام کرد و آن را مغایر با قانون بریتانیا دانست. این در حالی است که مسلمانان بریتانیا از این تصمیم شورای شهر برآشفتهاند و معتقدند شهادتین بر سر در خانهها نشاندهنده ایمانشان است و آنها باید بتوانند در کشوری که ادعای آزادی میکند، این کار را انجام دهند.
* «علیرضا نوریزاده» که در روزهای گذشته همواره از اندک مخاطبان خود خواسته با «نه» گفتن به انتخابات یازدهمین دوره ریاستجمهوری، آن را تحریم کنند؛ اینبار در اظهاراتی متفاوت، از امیدهایی که مخالفان نظام جمهوری اسلامی به بعضی از انتخاباتهای در دورههای گذشته، سخن به میان آورد و خواستار شرکت آنان بهنفع اصلاحطلبان و به امید پیروزی مجدد آنان شد.
* بیبیسی فارسی طی گزارشی اینبار حرف خود را از زبان «شکوریراد» یکی از اصلاحطلبان زد و از هماکنون، و پیشاپیش، خاتمی را پیروز انتخابات آتی ریاستجمهوری اعلام کرد: شکوریراد در اینباره میگوید: اگر خاتمی بیاید و مانعش نشوند، پیروز انتخابات خواهد بود! این در حالی است که ضدانقلابها در انتخابات ریاستجمهوری سال 88 نیز با همین شگرد با القای پیروزی میرحسین موسوی، زمینه فتنه پس از انتخابات را فراهم کردند.