سفارش تبلیغ
صبا ویژن

چهارده بهمن 91

امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)
مسئله‌ جمهورى اسلامى، مسئله بازتولید معارف والاى اسلامى است، تا مسلمان‌ها احساس هویت کنند. (3/8/89)


حماقت جالب صهیونیست‌ها!
   حمله اخیر رژیم صهیونیستی به خاک سوریه، واکنش‌ها و گمانه‌زنی‌های زیادی در سطح منطقه و جهان به همراه داشت. بسیاری این حمله را سوءاستفاده این رژیم از جنگ داخلی سوریه و گروهی نیز آن را در راستای کمک این رژیم به تروریست‌های ضدسوری می‌دانند که این روزها با شکست‌های سنگینی مواجه هستند؛ اما این حمله و اثرات آن، از زوایای مهم دیگری نیز قابل تأمل و توجه است. حمله رژیم صهیونیستی به خاک سوریه در وضعیت حاضر، برخلاف ادعاهای برخی حامیان این رژیم، تنها به نفع دولت سوریه و به زیان صهیونیست‌ها و به‌ویژه تروریست‌های ضدسوری و حامیان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای آنان است. اگرچه رژیم صهیونیستی تا پیش از این حمله و نیز در پشت پرده، حمایت‌های مالی، تسلیحاتی زیادی از این تروریست‌ها داشته است؛ اما این حمله، چهره واقعی حامیان بحران سوریه و هدف آنان را بیش از پیش آشکار ساخت و نه‌تنها آبروی تروریست‌هایی را که به اسم اسلام و جهاد با دولت قانونی سوریه می‌جنگند، که حتی آبروی حامیان منطقه‌ای آنان مانند عربستان، قطر و ترکیه و... را نیز در نزد مردم مسلمان جهان برد. اگر تا دیروز این کشورها ادعاهای ضدصهیونیستی داشتند و با کمک رسانه‌های خود، درگیری‌های سوریه را اعتراض مردم سوریه علیه دولت بشار اسد جا می‌زدند و با این کار، برخی افکار عمومی در کشورهایشان یا مسلمانان دیگر نقاط جهان و حتی برخی دولت‌های انقلابی مانند مصر را به تردید واداشته بودند؛ اما با این حمله، دیگر نخواهند توانست علیه دولت سوریه گزافه‌گویی کرده و به راحتی از تروریست‌های ضدسوری حمایت کنند. دولتمردان به‌اصطلاح اسلام‌گرای ترکیه که همواره ادعای ضدصهیونیستی دارند و با همین سیاست به کرسی قدرت رسیده‌اند، درباره ادامه حمایت از تروریست‌های ضدسوری و استقرار سامانه موشکی پاتریوت ناتو در خاکشان، چه جوابی برای مردمشان دارند؟! دولتمردان سعودی و قطری نیز نمی‌توانند با سکوت در برابر این حمله، خود را از نگاه تیزبین مسلمانان جهان رهایی بخشند. حماقت صهیونیست‌ها در حمله به سوریه از الطاف الهی بود که پرده از هم‌پیالگی بین صهیونیست‌ها با تروریست‌های ضدسوری و حامیان منطقه‌ای آنان برداشته و این مسئله، کار را برای تروریست‌ها و حامیان آنان در منطقه بسیار سخت کرده است. اگرچه این حق برای دولت سوریه محفوظ است که با حمله‌ای متقابل، پاسخ حمله صهیونیست‌ها را بدهد، اما این پاسخ با حمایت بسیاری از کشورها و به‌ویژه مسلمانان همراه خواهد بود. واقعیت این است که حماقت صهیونیست‌ها در این حمله، بیش از کمک و روحیه‌بخشی به تروریست‌ها، کمک به دولت سوریه و جبهه مقاومت بود!
ایران‌هراسی برای فروش بیشتر سلاح!
   گروه ترجمه -
خبرگزاری رویترز 1 فوریه 2013 (13 بهمن) در مقاله‌ای به دیدگاه‌های وزیر دفاع آمریکا در مورد سیاست‌های منطقه‌ای ایران پرداخت و نوشت: لئون پانه‌تا، وزیر دفاع آمریکا، ایران را به تلاش جدی برای بی‌ثباتی خاورمیانه از طریق قاچاق تسلیحات ضدهواپیما برای متحدان شبه‌نظامی خود متهم کرد. وی گفت: تردیدی نیست که ارسال تسلیحات ضدهواپیما تهدیدزاست، نه‌تنها هواپیماهای نظامی،‌ بلکه هواپیماهای غیرنظامی نیز در معرض تهدید جدی قرار دارند. مقامات غربی در مورد گسترش چنین تسلیحاتی اظهار نگرانی کرده‌اند. نیروهای یمنی 23 ژانویه 2013 یک کشتی حامل تسلیحات از جمله موشک‌های زمین به هوا را کشف کردند. مقامات آمریکایی تردید دارند که این تسلیحات از ایران قاچاق شده و گیرنده آن، شورشیان یمن بوده‌اند. پانه‌تا گفت نخستین باری است که با چنین مسئله‌ای (قاچاق موشک‌های ضدهواپیما) مواجه شده‌ایم.
    در ادامه مقاله آمده است: سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در مورد اظهارات وزیر دفاع سخنی نگفته است. دولت یمن اعلام کرده که این تسلیحات در نزدیکی سواحل یمن رهگیری و کشف شده است. مواد منفجره نظامی، راکت و تجهیزات ساخت بمب از جمله این تسلیحات بوده است. در عین‌حال، ایران هرگونه دخالت در امور یمن را رد کرده است. آقای پانه‌تا گفت آمریکا تلاش‌های خود برای مقابله با تهدید ایران را افزایش داده و از روز پنج‌شنبه به‌منظور ارتقای رهگیری تسلیحات ارسالی ایران و سایر تسلیحات، در امارات متحده عربی رزمایش چندملیتی را رهبری خواهد کرد. وی برگزاری این رزمایش را برای تقویت توانمندی‌های عرب‌ها به‌منظور مقابله با تسلیحات ایران از جمله تسلیحات ضدهواپیما، ضروری و حیاتی خواند.
   در پایان مقاله آمده است: مقامات آمریکایی گفته‌اند تسلیحات ضدهواپیما که روز 23 ژانویه رهگیری و کشف شد، احتمالاً برای جدایی‌طلبان حوثی شمال یمن ارسال شده است. حوثی‌ها با دولت مورد حمایت آمریکا در صنعا جنگیده‌اند و با نیروهای عربستان سعودی نیز درگیری‌هایی داشته‌اند. لئون پانه‌تا در حالی این سخنان را علیه ایران مطرح کرد که پس از 19 ماه قرار است از وزارت دفاع کنار گذاشته شود. کمیته سرویس‌های مجلس سنا روز پنج‌شنبه در مورد نامزدی چاک هگل، سناتور سابق و جمهوری‌خواه، جلسه برگزار کرد.
   اخبار و تحلیل‌ها: نویسنده مقاله فوق در حالی ایران را به بهانه کشف یک کشتی حامل موشک زمین به هوا، به دخالت در امور دیگر کشورها متهم می‌کند که در همین مقاله، از تردید مقامات آمریکایی درباره این تسلیحات به ایران می‌نویسد. اگرچه رسانه‌ها و مقامات غربی و صهیونیستی بارها دروغ‌هایی در این باب گفته و رسانه‌ای کرده‌اند و هر بار نیز آن را تکذیب کرده‌اند؛ اما واقعیت این است که مقامات آمریکایی به بهانه ایران‌هراسی سعی دارند ضمن ایجاد اختلاف و شکاف بین دولت‌های منطقه، تسلیحات خود را به این کشورها بفروشند و در این اوضاع بحرانی اقتصادی که دامن غربی‌ها را گرفته است، پول‌های بادآورده نفتی این کشورها را از دستشان خارج کنند. مؤید این ادعا، خریدهای میلیاردی سال گذشته میلادی امارات، قطر و عربستان از آمریکا، انگلیس و فرانسه است که همه آنان در سایه ایران‌هراسی انجام گرفت.
  
باید ایران را به‌عنوان یک بازیگر منطقه‌ای پذیرفت
  شبکه تلویزیونی «راشا تودی» با اشاره به بی‌تأثیر بودن تحریم‌های اعمال شده ضدایرانی بر کشورمان، مصاحبه‌ای را با «هیلاری» و «فلینت لورت» دو کارشناس مسائل خاورمیانه، انجام داد. در این مصاحبه «هیلاری لورت» در پاسخ به این پرسش که «آیا تحریم‌های واشنگتن علیه ایران بر اقتصاد آن کشور تأثیر منفی گذاشته است یا خیر و اینکه آیا سیاست آمریکا در قبال ایران باید تغییر کند یا نه؟» می‌گوید «تحریم‌ها ناکارآمد هستند. ما شاهد تحریم‌های ضد ایرانی در طول 33 سال گذشته نیز بوده‌ایم. تحریم‌های شدید ضدایرانی نیز در طول 8 سال جنگ ایران و عراق از سال‌های 1980 تا 1988 اعمال شده بود. تاریخ نشان داده است که تحریم‌های غرب علیه جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه آن حکومت را به تسلیم در مقابل قدرت‌های غربی وادار نکرده است. این دو تحلیل‌گر آمریکایی همچنین افزوده‌اند: «آمریکا باید اول از همه مشروعیت حکومت جمهوری اسلامی ایران را به‌عنوان یک بازیگر منطقه‌ای بپذیرد. «واقعیت این است که برقراری مذاکره میان ایران و آمریکا در راستای منافع آمریکاست و نه ایران.»!
   گفتنی است «هیلاری لورت» و «فلینت لورت» در کتاب جدید خود تحت عنوان «به‌سوی تهران: چرا آمریکا باید با ایران وارد تعامل شود» پیشنهادهایی در مورد لزوم تعامل دیپلماتیک با جمهوری اسلامی ایران از سوی دولت آمریکا ارائه داده‌‌اند.
              
اخبار کوتاه

   *  سخنگوی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی با فراخواندن نماینده خود از شورای حقوق بشر، همکاری خود را با شورای حقوق بشر به‌صورت رسمی و کامل قطع کرد. این اقدام بعد از آن صورت پذیرفت که این شورا با تشکیل هیئت حقیقت‌یاب برای بررسی اقدامات رژیم صهیونیستی در شهرک‌سازی غیرقانونی موافقت کرد.
   *  روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» از تولید فیلمی خبر داد که در آن «قبه‌الصخره» نابود می‌شود و به جای آن، معبدی بنا می‌شود. «دانی ایالون» معاون وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی، ستاره این فیلم است که پس از ویرانی قبه الصخره، تاریخ آمیخته با دروغ یهودیت و پیوستگی آن با قبه الصخره را در فیلم تشریح می‌کند.
 منابع خبری اعلام کردند: باوجود تکمیل تولید این فیلم، در پی حمله رسانه‌ای دنیا به رژیم صهیونیستی طی جنگ 8 روزه به غزه، وزارت کشور این رژیم از ترس فلسطینیان هنوز مجوز پخش این فیلم را صادر نکرده است.
   *  بر اساس گزارش‌های رسیده، تلاش کاربران نفاق برای تغییر ذهنیت مردم نسبت به منافقین و نشان دادن زیاد بودن هواداران آن‌ها در ایران طی ماه‌های اخیر افزایش یافته است. جدیدترین این تحرکات، تبلیغ در برنامه همیاری بود که به‌تازگی از شبکه آزادی پخش شد. همچنین کاربران و صفحات مختلف جبهه نفاق تلاش زیادی برای تبلیغ این برنامه و جذب مخاطب برای آن انجام می‌دهند.
   *  نیروهای امنیتی آل‌خلیفه به شرکت‌کنندگان در مراسم ختم شهید «قاسم حبیب جعفر عبدالله مرزوق» کودک هشت‌ساله بحرینی که مدتی قبل بر اثر شلیک گازهای سمی از سوی رژیم علیه مردم بی‌دفاع به شهادت رسید، حمله کردند. نیروهای بحرینی به‌منظور ایجاد رعب و وحشت و جلوگیری از مشارکت مردم در مراسم ختم این شهید، خیابان‌های اطراف محل برگزاری مراسم را بستند و با ایجاد پست‌های بازرسی، از بالگرد برای وحشت‌آفرینی بیشتر استفاده کردند.
   *  محمد خاتمی در دیدار اعضای تحریریه یکی از وبگاه‌های خبری گفته است: «من جلسه‌ای دو ساعته با آقای عارف داشتم. هرچه گفتم، نتوانستم وی را برای نیامدن متقاعد کنم.» وی همچنین در مورد کاندیداتوری حسن روحانی گفت: روحانی فقط خودش را قبول دارد و اقبالی به او نیست، بر اساس تازه‌ترین خبرها، «مصطفی محقق داماد»  کاندیدای مورد نظر سیدمحمد خاتمی برای ریاست‌جمهوری آینده است.
   *  اعلام خبر کاندیداتوری «حسن روحانی» در محافل سیاسی و رسانه‌ها، باعث ایجاد اختلاف در میان اعضای حزب کارگزاران سازندگی شده است. برخی اعضای کارگزاران معتقدند چون حسن روحانی نامزد مورد نظر هاشمی است، باید از وی حمایت کنیم و برخی دیگر می‌گویند روحانی هیچ شانسی برای پیروزی در انتخابات ندارد و گزینه مطلوب ما نجفی و یا جهانگیری است.
   *  بر اساس اخبار دریافتی، خبرنگارانی که طی روزهای گذشته دستگیر شده‌اند، در بخشی از فعالیت‌های خود با شبکه‌های جاسوسی فرانسه در ارتباط بودند که با دستگیری آن‌ها این ارتباط قطع شده و همین امر موجب نگرانی مقامات فرانسوی شده است.
   *  تجاوز اخیر جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به خاک سوریه باعث ترس و اضطراب ساکنان شمال این رژیم از پاسخ احتمالی سوریه علیه آن شده است. نگرانی از وقوع جنگی دیگر بر ضد این رژیم باعث شده که مردم این منطقه، پناهگاه‌ها را آماده کنند و برای تهیه ماسک‌های ضدگاز به ستادهای ویژه هجوم ببرند. در پی حمله رژیم صهیونیستی به خاک سوریه، این کشور اعلام کرد که حق واکنش غافل‌گیرکننده را برای خود محفوظ می‌دارد و جمهوری اسلامی ایران نیز هشدار داد که حمله هوایی به سوریه پیامدهای سنگینی برای تل‌آویو خواهد داشت.