دوشنبه 30 بهمن 91
امام خامنهای(مدظلهالعالی)
غرض آمریکا از دعوت به مذاکره، کار تبلیغاتی در مقابل کشورهایی است که نسیم بیداری اسلامی در آنها وزیده است، میخواهند بگویند نظام اسلام با این سرسختی عاقبت مجبور شده مصالحه کند. (28/11/91)
وهابیت علیه وحدت اسلامی
دشمنان اسلام همیشه از اتحاد و انسجام امت اسلامی در هراس بودهاند. آنها بهخوبی از بنیانهای مشترک و محکم اعتقادی مسلمانان آگاهند و میدانند وحدتی که براساس این بنیانهای مشترک شکل بگیرد، برای آنها بسیار خطرناک است؛ از اینرو از گذشتههای دور و از زمانی که به اهمیت این قدرت نهفته مسلمانان پی بردند، تلاش داشتند به هر نحو ممکن، از ایجاد این اتحاد جلوگیری کنند. ایجاد جریان انحرافی وهابیت که با آموزههای اصیل اسلامی کاملاً بیگانه است و سپردن امور دینی مهمترین جغرافیای جهان اسلام یعنی حرمین شریفین به آنها، اصلیترین گام آنها برای جلوگیری از وحدت و یکپارچگی مسلمانان بود. وهابیت از بدو ورود به معادلات قدرت و مسائل حکومتی با ادعاهای واهی و متصلبانه و متحجرانه درباره اسلام، عَلَم اختلاف و خونریزی را برافراشت و مشتاقانه و داوطلبانه خودش را در خدمت اهداف شیطانی استکبار و صهیونیسم قرار داد. این جریان مذهبی منحرف، پس از مشاهده رشد و فراگیر شدن اندیشههای مذهب جعفری در کنار افزایش شدید تبلیغات علیه مذهب تشیع با حمایت و تشویق حامیان تاریخیاش یعنی استکبار و صهیونیسم، به ترور و کشتار شیعیان روی آورد. آنها قصد دارند با اقدامات تروریستی، زمینههای آماده شده برای تحکیم بیشتر وحدت اسلامی و موفقیتهای چشمگیری که طی چند سال گذشته در این راستا به دست آمده را از بین ببرند و برای دست یافتن به این خواسته شیطانی، شیعیان دو کشور پاکستان و عراق را هدف قرار دادهاند. انفجارهای متوالی در کویته پاکستان که از چندی پیش آغاز شده و در آخرین انفجار این منطقه، روز گذشته دهها نفر کشته و مجروح شدند و همچنین انفجارات سال جدید میلادی در عراق که بیشتر کشتهشدگان و مجروحان آن از شیعیان هستند، بخشی از جنایات تروریستهای وهابی برای جنگافروزی مذهبی بین مسلمانان است که با روشنگری همهجانبه در جهان اسلام و هشدار جدی به مسلمانان، میتوان مقدمات مهار این جریان خونریز و وابسته به اجانب را فراهم آورد.
تحولات منطقهای و چشمانداز روابط ایران و مصر
گروه ترجمه - روزنامه هاآرتص 17 فوریه 2013 (29 بهمن) در مقالهای به چشمانداز روابط ایران و مصر و نقشآفرینی ایران در تحولات منطقهای پرداخت و نوشت: منابع مصری برای یک روزنامه سعودی فاش کردند که مقامات اطلاعاتی مصر به مرسی گفتهاند که از سرگیری روابط با ایران، بیش از آنکه مفید باشد، آسیبزننده و چالشساز خواهد بود. 17 مشاور رهبر ایران به رئیسجمهور مصر نوشته بودند پیشنهاد میکنیم الگوی ایران را مورد استفاده قرار دهید و در ساخت یک فرهنگ اسلامی جدید به ایران بپیوندید. این نامه به امضای علیاکبر ولایتی، مشاور ارشد رهبر ایران نیز رسیده بود. این خبر در روزنامه سعودی الشرق الاوسط منتشر شده است. این نامه به مسئله بازسازی روابط میان مصر و ایران که در حال حاضر در دستور کار نیست، نپرداخته بود. نوع رفتار و سخنان نامطلوب رؤسای دانشگاه الازهر در مقابل رئیسجمهور ایران، بخشی از احساس عمومی به ایران بهعنوان تهدید است. این نامه بیشتر نشاندهنده تلاش دیپلماتیک ایران بهمنظور ترسیم مجدد تحولات خاورمیانه پس از انقلاب و کاستن از فشار ناشی از تحولات سوریه است.
در ادامه مقاله آمده است: این نامه بیشتر پیامی به مصر بود. همچنین هدفش پیام به عربستان و کشورهای خلیجفارس بود که تمام تلاش خود را برای تضعیف قدرت و نفوذ ایران در آینده منطقه صرف کردهاند. ایران میخواهد پیام بدهد که پس از قرار گرفتن عراق، سوریه و لبنان تحت نفوذ ایران، محور سنی عربی گزینه بعدی خواهد بود. ایران اکنون خود را برای سال 2014 آماده کرده است که طی آن، نیروهای آمریکایی، افغانستان را ترک خواهند کرد و افغانستان به صحنه نبرد و نفوذ سیاسی پاکستان، عربستان و ایران بدل خواهد شد. ایران نگران دو مسئله است: نخست، عراق که مناطق سنینشین و قبایل سنی برای اعتراض برخاستهاند و تهدید کردهاند که رژیم نوری مالکی را سرنگون خواهند کرد. دوم، سوریه و لبنان که تحولات این دو کشور برای ایران اهمیت راهبردی دارد. از نگاه ایران، سوریه و لبنان حوزه نفوذ واحدی هستند که در آنها با عربستان و قطر به نبرد میپردازد. ایران که به حمایت از بشار اسد ادامه میدهد، عامل مهم و فعالی در پیشبرد نبرد در سوریه بهشمار میرود. نیروهای سپاه پاسداران و حزبالله لبنان در دو جبهه در سوریه فعالیت میکنند. آنها به فرماندهان ارشد مشاوره و آموزش میدهند و در عینحال، در برابر شبهنظامیان سنی افراطی که بر برخی از مناطق و پایگاههای راهبردی تسلط یافتهاند، میجنگند. در طول چند روز گذشته، گزارش شد که گروه افراطی جبهه النصره (زیرشاخه القاعده) به مناطق جنوبی لبنان دسترسی پیدا کرده است و در آنجا تلاش میکنند پایگاههایی در اردوگاههای آوارگان فلسطینی ایجاد کنند. در صورت صحت این خبر، حزبالله خود را در نبردی پرشدت در لبنان علیه نیروهای سنی مسلح خواهد دید. این مسائل و فشارها سبب میشود ایران گزینهها و سناریوهای خود برای دوران پس از اسد و نیز بروز جنگ داخلی در عراق را مورد بررسی قرار دهد. ایران(همچنین) اهمیت بسیاری برای روابط با مصر قائل است و تلاش میکند حوزه نفوذ خود در یمن را تقویت کند. در عینحال، بهنظر میرسد دیپلماسی و مداخله نظامی ایران سبب شده اتحاد عربها در برابر ایران تقویت شود. این وضعیت و تضاد منافع ایران با جهان عرب به نفع اسرائیل است، زیرا عربها ترغیب میشوند روند صلح را از سر بگیرند و بحران اسرائیل با ترکیه نیز فروکش کند.
اخبار و تحلیلها: اینکه این روزنامه صهیونیستی از نزدیکی ایران با مصر ناراحت باشد و با ادعاهای دروغین بهدنبال اختلافافکنی بین کشورهای اسلامی در منطقه باشد، امری طبیعی است چراکه تحولات جدید منطقه نشان میدهد که این رژیم، امروز منزویتر و ضعیفتر از هر زمان دیگر است. پس باید بهدنبال بزرگ کردن برخی اختلافات در منطقه باشد. همانگونه که نویسنده صهیونیست این مقاله نیز در پایان مطلبش، تضاد ایران با برخی کشورهای عرب منطقه را به نفع این رژیم میداند.
پادوهای غرب نیز دست به نامهنگاری زدند!
شاخه خارجی گروهک ملیمذهبیها در اقدامی جدید و در ادامه تکمیل کردن جورچین فشار بر نظام، در نامهای خطاب به «احمد شهید» گزارشگر ویژه بهاصطلاح حقوق بشر سازمان ملل درخصوص ایران نوشتند: ما جمعی از آزادیخواهان ایران(!) از شما میخواهیم که حکومت ایران را تحت فشار قرار دهید تا به رفع حصر رهبران جنبش(فتنه) سبز پایان دهد. این درخواست در ادامه درخواست دولتمردان آمریکا برای خروج از حصر سران فتنه انجام میگیرد. این قبیل نامهها که با خطدهی و سبکدهی شیرین عبادی (مسئول فشار بینالمللی با بهانه حصر سران فتنه به ایران) صورت میگیرد، بیش از محتوای چند خطی، خطاب و تیتر آن اهمیت دارد. شیرین عبادی که مروج این سبک نامههاست، بعد از فتنه 88 اقدامات خود را برای ارتباط با سازمانهای بینالمللی برای فشار بر کشورمان جهتدهی کرده است. از آخرین خوشخدمتیهای شیرین عبادی، تشکر از اتحادیه اروپا برای خارج کردن شاخه برونمرزی ایران از ماهواره هاتبرد بوده است! گفتنی است در چند روز اخیر، مسئولان برخی کشورهای اروپایی نیز دقیقاً همین مطالب را تکرار کردهاند که نولاند، اشتون و لوران فابیوس و آلستر برت (وزاری خارجه فرانسه و معاون وزیر خارجه انگلیس) از جمله این افراد بودهاند.
اخبار کوتاه
* بر اساس گزارشهای رسیده، با افزایش حجم اعترضات مردمی در عربستان، رژیم آلسعود نیروها و تجهیزات نظامی خود را بهصورت گسترده وارد منطقه قطیف در شرق کشور کرد. این نیروها شامل زرهپوشهای گارد آلسعود و اداره امنیت عمومی و نیروهای وضعیت فوقالعاده این کشور هستند. گفتنی است این نیروها در جزیره تاروت و منطقه عوامیه و قطیف تجمع کردهاند. «عبدالعزیز خوجه» وزیر فرهنگ و اطلاعرسانی عربستان، بهتازگی در اظهاراتی گفته است: آلسعود دیگر توان مقابله با موج بیداری در این کشور را ندارد!
* خبرنگاران بنگاه خبرپراکنی بیبیسی در اعتراض به اخراجهای گسترده این بنگاه که بهخاطر طرحهای ریاضت اقتصادی دولت انگلیس انجام میگیرد، به اعتصاب 24 ساعته دست زدند. انتظار میرود در پی این اعتصاب، برنامههای این شبکه با اختلال مواجه شود. گفتنی است این اعتصاب در شرایطی صورت میپذیرد که دولت انگلیس بودجه سال جاری بخش فارسی این بنگاه خبرپراکنی را افزایش داده است!
* پس از سخنان رهبر معظم انقلاب و بیانات ایشان درباره اینکه فعلاً نصیحت میکنم، موج جدیدی از وبلاگها در فضای مجازی باعنوان «فعلاً نصحیت میکنم» شکل گرفته است. گفتنی است این وبلاگها به منظور طرح مطالبه مردم از مسئولان برای وحدت بیشتر و پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری راهاندازی شده است.
* «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه، بهتازگی در گفتوگو با شبکه «ایآردی» آلمان با رد ادعای غربیها علیه ایران، اظهار داشت: در ایران نظام انتخاباتی وجود دارد آن هم رقابت انتخاباتی واقعی که نمیتوان آن را منکر شد.
* برخی خبرگزاریها و رسانههای روسیه بهتازگی اعلام کردند که ظاهراً وزیر بهداشت این کشور قرار بوده سفری به تهران داشته باشد و در این سفر با خانم وحید دستجردی، وزیر بهداشت سابق کشورمان، دیدار کند؛ اما پس از برکناری خانم دستجردی، برنامه وزیر بهداشت روسیه هم تغییر کرده و وی از سفر به ایران منصرف شده است.
* شبکه ماهوارهای «الشرقیه» که با پول شیخنشینان وهابی حوزه خلیجفارس ارتزاق میکند، بهتازگی با هدف جوسازی رسانهای علیه دولت «نوری مالکی» نخستوزیر عراق، تصویر دختر جوانی را نشان داد و مدعی شد که نیروهای پلیس وابسته به دولت عراق، او را مورد تجاوز قرار دادهاند(!) گفتنی است این نوع جنگ روانی از فتنه 88 در ایران بهصورت گسترده باب شده و رسانههای غربی و عربی بارها از این شیوه علیه دولت سوریه و بهتازگی نیز علیه عراق استفاده کرده و میکنند.
* هیئیتی از نمایندگان کنگره آمریکا در هتلی در پاریس با مریم رجوی دیدار کردند. این دیدار که اولین دیدار رسمی یک هیئت آمریکایی با سرکرده منافقین از زمانی است که آمریکا این سازمان جنایتکار را از لیست سازمان های تروریستی خود حذف کرده است، «دن رورابشر» رئیس کمیته اروپا و اوراسیا در کنگره آمریکا، ریاست هیئت آمریکایی در دیدار با رجوی را بهعهده داشت. بهتازگی تعدادی از نمایندگان کنگره از اوباما خواستهاند به جای گفتوگو با دولت ایران، با منافقین گفتوگو کند!
* پس از قرار گرفتن نام «این یک فیلم نیست» جعفر پناهی، فتنهگر فراری، در لیست نامزدهای اولیه بخش مستند جایزه اسکار 2013، اینبار وی بهعنوان یکی از برگزیدگان شصتوسومین دوره جشنواره فیلم برلین انتخاب شد! فیلم دیگر پناهی، باوجود ساختار سخیف و سطح پایین آن، جایزه بهترین فیلمنامه را به سازنده آن اختصاص داد. با مراجعه به لیست نامزدها و برگزیدگان جشنوارههای وابسته غربی میتوان به نتیجه قابل تأملی رسید؛ اینکه در اغلب این جشنوارهها و جایزهها، اسامی فیلمها و فیلمسازان تقریباً یکسانی دیده میشود که عموماً هم مبلغ دیدگاه غرب و مخالف کشورهایشان هستند.